Psicoastrologia Huber

Una síntesis de Astrologia i Psicosíntesis pel esser humà del s.XXI

La Psicologia Astrològica Huber, desenvolupada per Bruno Huber (1930-1999) i Louise Huber (1924-2016), integra una revisada Astrologia, amb un nou mètode de interpretació de la carta natal, i la Psicosíntesi de Roberto Assagioli (1888-1974)

Espai Holystic Danna

L´important es l´ésser humà en la seva totalitat

En la Psicologia astrològica Huber   l’aspecte psicològic es contempla des de la Psicosíntesi de Roberto Assagioli, que va ser el primer a desenvolupar una imatge holística de l’ésser humà a la psicologia. Nascut a Venècia el 1888 i mort el 1974, Roberto Assagioli va ser metge i psiquiatre, i va col·laborar amb Jung. En la psicologia científica hi ha dues grans tendències: la psicoanàlisi, de Freud, i la psicologia analítica, creada per Jung. Quan Jung era cap mèdic a Zurich i Assagioli el seu assistent, aquest es va adonar que l’èmfasi exclusiu en l’anàlisi no era inofensiu. Molt sovint es trobava amb “persones que eren com una col·lecció de peces mentals”. Com deia Assagioli, amb l’anàlisi havien quedat dividides. Anàlisi significa dividir, descompondre en parts per poder-les veure individualment. Per descomptat que l’anàlisi és necessàri, però també cal aconseguir la síntesi, i l’important és l’ésser humà en la seva totalitat

Espai Holystic Danna

CURSOS B IMATGES 211

Bruno Huber, una ment brillant

La formació acadèmica de Bruno Huber incloïa estudis de física, astronomia, psicologia i filosofia. I coincidia amb Louise Huber en l’interès d’aquestes darreres disciplines des que es van casar el 1953. Tots dos havien estudiat astrologia durant 6 anys, a més a més d’història de les religions i de parapsicologia. Van començar les seves investigacions astrològiques i van participar de l’Escola Arcana des del 1956 al 1958. Després van viatjar a Florència on van treballar tots dos com  ajudants de Roberto Assagioli en el seu Institut de Psicosíntesi. Bruno Huber ja havia conegut Roberto Assagioli de jove, quan assistia a Florència a les seves conferències, havent-li despertat el seu interès per la seva visió holística del esser humà.

Espai Holystic Danna

Període de gestació i investigació

El 1958 R.Assagioli els va trucar per ajudar-lo en l’elaboració del seu llibre Psicosíntesi-Manual de Principis i Tècnica. Va ser allà on després de treballar en nombrosos casos, van arribar a l’evidència que l’astrologia i la psicologia estaven estretament relacionades. En aquests moments encara no eren conscients del que canviaria la seva visió de la vida i que afectaria totes les activitats futures. Va ser el mateix R.Assagioli que va suggerir a Bruno Huber que hauria d’explorar i reexaminar els principis bàsics en què es basava l’astrologia, i va posar tot el ric i variat material del que era posseïdor al seu abast per a la seva investigació. I gràcies al treball realitzat posteriorment, el concepte de traslladar-ne una dins de l’altra fou prenent cos, treball que es prolongaria durant tota la vida del matrimoni Huber. Així va ser com va néixer una nova astrologia basada en la necessitat d’integritat humana.

Espai Holystic Danna

                   Louise Huber  (1924-2016)

Fundació de

Astrologisch-Psychologische Institut (A.P.I.) en Adliswil, Suiza.

 El 1962 van tornar a Suïssa i  van fundar l’A.P.I.(Astrologisch-Psychologische Inst. a Adliswil), continuant amb el desenvolupament d’altres tècniques per a la consulta psicològica basada en la carta natal. El 1968 van començar a impartir classes com a activitat secundària, fins que l’èxit de les classes va fer que la seva dedicació augmentés i la seva formació s’hagi estès per tot el món. 

Va ser a principis del 1990 de la mà de Rosa Solé Gubianes que es va  fundar la Escuela Huber España. Amb la colaboració de  Angela Wilfart, i amb l’impuls i suport de Richard Llewellyn, de l’escola anglesa. Així va ser com la formació del matrimoni Huber va arribar a Espanya, i més tard va ser Michael Huber qui va acabar impartint els cursos aquí després de la mort del seu pare, el 1999.

Sessions a Figueres, Barcelona i online

Cursos presencials i online

Contacte tel.665611976 i juliapusen@hotmail.com
(Júlia Pujol)

Espai Holystic Danna