Noticies

La Lluna Nova a Acuari del dia  21 de gener, la telonera de la entrada de Plutó a Acuari del mes de març

El passat dia 21 de gener de 2023 s’ha vist  la primera Lluna Nova de l’any a Aquari, i la segona del cicle hivernal que en el nostre hemisferi Nord  es va iniciar  el 21 de desembre passat. El Sol va entrar a  Aquari el dia 20  i aquesta lluna nova es produeix en el segon grau, només començat el signe.
Com cada mes que esdevé la trobada del Sol i la Lluna en la mateixa longitud, anomenada Lluna Nova, aquests es troben i s’uneixen en la intimitat i el Sol li transmet a la Lluna el seu missatge i la seva energia pel cicle que s’inicia, a fi que aquesta amb la seva versatilitat i fecunditat el transmeti,  en les seves múltiples formes, a tots els éssers vius que habitem aquesta Terra.
Aquesta lluna nova no és una més, per a mi, d’Aquari. Per què és especial? Preguntareu?. Independentment dels aspectes restants que en general són bons, és perquè en aquest mes poden albirar-se alguns dels efectes de Plutó entrant a Aquari el mes de març, si se sap llegir entre línies i no en els mitjans oficials. Al primer protagonista d’enguany, Plutó, que se suposa entrarà en escena d’Aquari al març, ho tenim just darrere de la cortina, a punt de sortir a escena, en el grau 26 de Capricorn, a només 5 graus d’aquesta Lluna Nova, i està susurrant-lis  als oides del Sol i la Lluna el que passarà a partir de Març….És com una Lluna Nova telonera.
Estarem atents al que va emergint a fi d’anar-nos preparant per a aquesta gran remoguda, ja no d’esdeveniments sols, sinó de paradigmes i canvis de valors

Espai Holystic Danna

Acuari i la carta del tarot, La Estrella

Si tenim en compte el que representa Plutó com el planeta més allunyat del Sol del nostre sistema solar però el més pròxim a l’Ànima, amb un cicle de 240 anys aprox. que triga a donar la volta al Sol, els conflictes d’aquesta època es poden veure ben reflectits en la polaritat d’Aquari-Leo; lo  col·lectiu i l’individual; el tecnològic i l’humà... A aquesta època durarà uns 21 anys, lo que tardará   Plutó en travessar Aquari.
El símbol de les dues ones paral·leles simbolitzen bé les polaritats d’aquest signe. Serà necessari que es relacionin en equilibri i harmonia, que sintonitzin bé.
He sentit la connexió amb la carta del tarot que equival a Aquari, L’Estrella, que expressa molt bé l’ideal acuarià:
Les gerres fan referència  a la Font de la vida que a més es relaciona amb la nostra procedència de les estrelles. Els líquids de les dues gerres, colors or i plata, l’equilibri entre el yin i el yang; el femení sagrat i el masculí sagrat, com a pas previ a aconseguir l’estat del jardí del Edén, l’estat de plena connexió amb la naturalesa i amb l’essència divina de l’ésser humà, el Cel-Terra en harmonia.
La dona despullada fa referència a la Verge de les Estrelles, a la connexió amb l’aspecte femení de l’Univers, la Stella Maris o Mare divina, en estat pur.
Estem en un moment d’una intensa expansió de la consciència, tant individual com col·lectiva. És moment per a substituir la desil·lusió per il·lusió, l’esterilitat per l’abundància, la guerra per la bellesa, la por per la pau justa. És moment perquè la confiança en la vida obtingui el seu fruit en la creació de nous projectes. Noves creacions que arrelin bé en una fecunda terra i siguin adequadament regats per aigua de vida i vitalitzats pel nostre pare Sol a fi que aquest nou Edén puguem afirmar que està començant a ser una realitat ja! Aho!

Espai Holystic Danna

Inici de cicle acompanyats per Júpiter en el fogós Aries

Després d´un llarg període de desconnexió online,  amb una renovada web m´he decidit a passar a una etapa més activa, i ho faig acompanyada per la carta del solstici d´hivern últim, del dia 21.12.22 que va coincidir amb l’entrada a Àries de Júpiter.

Per mi l’any va començar al solstici d’hivern, inici de cicle i  el moment de màxima interiorització de l’energia, amb la nit més llarga de l’any i el dia més curt en l’hemisferi N (en el hemisferi S es al revés)

Image (2)
Jupiter500

Júpiter ens invita a la acció

Tot just començà el solstici de hivern en l’hemisferi N(d’estiu en l’hemisferi S) el dia 21 de desembre passat, Júpiter entrà a Aries de nou per passar-hi amb empenta i ràpid(el mes de maig i juliols passats hi va treure el cap només), per entrar a Taure el dia 17 de maig proper.

Lo mes important que sento compartir es lo que pot representar aquest Júpiter  passant pel fogós Aries tot d’una:

  • Júpiter ha entrat en el primer signe del zodíac, després d’acabar tot un cicle a Peixos, amb ganes de passar a l’acció, de plasmar els somnis que amb Neptú va estar tenint, de començar coses noves, una mica impacient, intuïtiu i expansiu. Té ganes d’impulsar projectes que estaven al calaix esperant, de moure’s i relacionar-se, de contagiar-ne l’energia i les ganes.
  • Però cal anar amb compte amb aquesta fase, ja que com molt bé saben els que coneixen els aspectes no tan agradables de Júpiter, pot ser tan generós pel bo com pel dolent. Tot allò que iniciem en aquesta primera part de l’any tindrà una repercussió multiplicada, per tant cal saber-ho i actuar en conseqüència
  • Que el que iniciem estigui, el millor que puguem, en coherència amb el nostre propòsit d’ànima, amb la nostra essència i amb el que ens neix del cor. Si allò que volem impulsar no està sintonitzat amb això, no té la garantia de ser recolzat adequadament per l’univers.

 El estar sincronitzats amb el propòsit d’ànima és un camí que ja és imprescindible per a totes i tots  les i els  que volem posar  el nostre ésser al servei de Gaia i de la seva evolució a partir d’ara en endavant. Amb l’entrada de Saturn a Peixos i de Plutó a Aquari s’anirà accentuant, cosa que aniré comentant més endavant.

Sento que som cada vegada mes les i els que en el nostre caminar diari hi trobem mes sentit a la vida, i ens anem trobant i ens reconeixem, i estem aprenent a connectar amb el nostre  cor i propòsit d’ànima. Es un caminar que requereix  coratge, i determinació per entregar-se a la vida amb confiança. Val la pena doncs estem cocreant entre totes i tos  una nova Gaia, un  Mon maravellòs que  li diuen la época daurada (per molt irreal que sembli, en parlarem) Sembla que estem en un creuament de camins en aquestos anys que poden decidir un futur o altre….

Espai Holystic Danna

Sessions i cursos a Figueres i Barcelona, presencials i online