Parbiomagnètic

El Par Biomagnètic del Dr.Isaac Goiz Duran

Un métode modern per una llei en el origen de la vida, el Biomagnetisme

Dr.Goiz i fill David 20220327 (2)

Dr.Isaac Goiz con su hijo también médico David Goiz

El Par Biomagnètic va neixer el dia 10 d'octubre de 1988, i el Dr.Isaac Goiz va ser el seu pare

A Pobla, Mèxic, utilitzant els principis del Dr. Richard Broeringmayer, el Dr. Goiz va rastrejar l’organisme d’un pacient amb un imant de polaritat (-)buscant hipotètiques zones d’alcalinitat extrema. Va trobar el que podria ser una sobre la zona de l’estèrnum per a després buscar zones de possible acidesa extrema amb el pol (+)del mateix imant i va localitzar una zona sobre el sacre. Va aplicar aquestes polaritats sobre aquestes dues zones, en aquesta persona diagnosticada de VIH, a la setmana el seu organisme s’havia equilibrat, els seus símptomes havien desaparegut i la seva analítica normalitzat havent-hi segons el seu testimoniatge negativitzat la seropositividat al VIH. Durant aquest mateix dia, en les proximitat de la basílica de la Verge de Guadalupe just quan davant d´ell passava un indígena va tenir una revelació respecte al que havia succeït, i aquell moment revelador va ser l’inici d’un nou mètode que ha curat a milers i milers de persones en tot el mon.

Per al Dr.Goiz, el que definim com a malaltia és un estat equilibrat entre un focus d’acidesa extrema i un altre igual i proporcional però en direcció oposada cap a l’alcalinitat extrema, en qualsevol organisme

 

Espai Holystic Danna

Pares

Teràpia física basada en el Biomagnetisme

Es treballa enfocat en la qüestió microbiana directament i la seva relació amb els camps magnètics permanents. Consta de 1300 conceptes. Es tracta d’impactar en el cos un imant negatiu i el seu corresponent polar positiu a fi de restablir el corresponent equilibri en el cos.

Els seus efectes són:

  • La capacitat d’orientes, ordenar i organitzar la matèria a fi que el consum, absorció i eficàcia de qualsevol fluid corporal millori el seu rendiment
  • Millora l’absorció i la secreció cel·lular i orgànica (a causa de la qual cosa és el major antiinflamatori que es coneix en la naturalesa.
  • Equilibra el pH sempre que existeixi un fenomen de dins a fora, i sempre que existeixi una membrana.
  • Segons recerques en física quàntica, que ho corroboren, els imants poden amplificar la intenció del qual els utilitza

Espai Holystic Danna

Sessions a Figueres, Barcelona i online

Cursos presencials i online

Contacte tel. 665611976 o juliapusen@hotmail.com
(Júlia Pujol)